3 x Wraps

4 personen

Deze wraps zijn ook heel geschikt als borrelhapjes. Reken op 7 hapjes uit één wrap. Je kunt in plaats van Philadephia ook mayonaise nemen maar de ervaring leert dat ze dan de volgende dag minder lekker zijn.

Wrap met kip (4 )

Ingrediënten:

  • 4 grote tortilla’s

  • 4 eetlepels Philadelphia

  • 2 theelepels (grove) mosterd

  • 8 grote plakken kipfilet of 12 kleintjes

  • 2 geraspte wortels

  • handje witte kool, héél fijn gesneden

  • twee tomaten, in hele dunne plakjes gesneden

Bereiden:

  1. Meng de Philadelphia met de mosterd.

  2. Besmeer de tortilla’s met het mosterd Philadelphia mengsel .

  3. Beleg een strook met de kipfilet, wortel, kool en de tomaat.

  4. Rol de tortilla strak op en verpak ze in folie. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast

DSCF4356.jpg

Wrap met zalm en groene asperge (4 )

Ingrediënten:

  • 4 grote tortilla’s

  • 8 groene asperges, houtige uiteinden afgesneden en in 3 minuten beetgaar gekookt

  • 4 eetlepels Philadelphia

  • 1 theelepel citroensap

  • tuinkers, geknipt

  • 150 gram ‏gerookte zalm, in plakjes

Bereiden:

  1. Meng de Philadelphia met het citroensap.

  2. Smeer de tortilla’s in met het citroen /Philadelphia mengsel.

  3. Beleg een strook van de tortilla met de zalm, asperges en de tuinkers

  4. Rol de tortilla strak op en verpak deze in folie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

DSCF4386.jpg

Wrap Carpaccio (4 )

Ingrediënten:

  • 4 tortilla’s

  • 4 eetlepels Philadelphia

  • 220 g carpaccio, twee verpakkingen

  • 30 g pijnboompitjes, licht geroosterd

  • 50 g rucola, aangemaakt met wat van de dressing die bij de carpaccio zit

  • Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden:

  1. Besmeer de tortilla’s met de Philadelphia.

  2. Leg een strook van de carpaccio over de tortilla’s.

  3. Strooi hier de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas over.

  4. Verdeel de met dressing aangemaakte rucola over de tortilla’s.

  5. Rol de tortilla strak op en verpak deze in folie en bewaar in de koelkast.

DSCF4334.jpg
DSCF4378.jpg