Omelet uit de oven met ricotta en tomaten

4 personen

Verwarm de heteluchtoven voor op 180˚C

Ingrediënten

  • 4 eieren

  • 1 bakje ricotta, 250 g

  • 1 teen knoflook, geperst

  • 1 theelepel rozemarijn, vers of gedroogd

  • 100 g extra belegen of oude kaas, geraspt

  • zout en vers gemalen peper

  • 500 g cherrytomaten

Bereiden

  1. Vet een ovenschaal in met wat boter of olie.

  2. Klop in een kom de eieren schuimig.

  3. Spatel de ricotta, de knoflook, de kaas en de helft van de rozemarijn door luchtig door de eieren.

  4. Zout en peper naar smaak.

  5. Giet het mengsel in een ovenschaal.

  6. Verdeel de tomaten er over.

  7. Strooi de rest van de rozemarijn over de omelet.

  8. Bak het gerecht in de oven gaar en goudbruin in 40 – 45 minuten.

DSC05208CC.JPG
DSC05173CC.JPG