Kokoskoek

Heteluchtoven voorverwarmen op 160˚C graden

Ingrediënten

  1. 250 g kokos, geraspt

  2. 50 g zelfrijzend bakmeel

  3. 75 g boter op kamertemperatuur en wat boter om in te vetten

  4. 150 g suiker

  5. ongeveer 100 ml melk

  6. 1 ei

  7. boter of bakspray om in te vetten

  8. eetbaar papier (ouwel), optioneel

Bereiden

  1. De boter met de suiker tot room roeren.

  2. Roer het ei en het kokosmeel erdoor.

  3. Voeg daarna om en om wat meel en melk toe.

  4. Leg het eetbare papier (optioneel) op de bodem van een bakvorm van 24 cm Ø.

  5. Vet de springvorm in met boter

  6. Verdeel het deeg gelijkmatig in de springvorm.

  7. Bak de koek in ongeveer 1 uur lichtbruin.

*Niet langer bakken dan nodig want dat wordt de koek droog.

DSC03004CC.JPG
DSC03009CC.JPG