3 x Wraps
4 personen
Deze wraps zijn ook heel geschikt als borrelhapjes. Reken op 7 hapjes uit één wrap. Je kunt in plaats van Philadephia ook mayonaise nemen maar de ervaring leert dat ze dan de volgende dag minder lekker zijn.
Wrap met kip (4 )
Ingrediënten:
4 grote tortilla’s
4 eetlepels Philadelphia
2 theelepels (grove) mosterd
8 grote plakken kipfilet of 12 kleintjes
2 geraspte wortels
handje witte kool, héél fijn gesneden
twee tomaten, in hele dunne plakjes gesneden
Bereiden:
Meng de Philadelphia met de mosterd.
Besmeer de tortilla’s met het mosterd Philadelphia mengsel .
Beleg een strook met de kipfilet, wortel, kool en de tomaat.
Rol de tortilla strak op en verpak ze in folie. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast
Wrap met zalm en groene asperge (4 )
Ingrediënten:
4 grote tortilla’s
8 groene asperges, houtige uiteinden afgesneden en in 3 minuten beetgaar gekookt
4 eetlepels Philadelphia
1 theelepel citroensap
tuinkers, geknipt
150 gram gerookte zalm, in plakjes
Bereiden:
Meng de Philadelphia met het citroensap.
Smeer de tortilla’s in met het citroen /Philadelphia mengsel.
Beleg een strook van de tortilla met de zalm, asperges en de tuinkers
Rol de tortilla strak op en verpak deze in folie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Wrap Carpaccio (4 )
Ingrediënten:
4 tortilla’s
4 eetlepels Philadelphia
220 g carpaccio, twee verpakkingen
30 g pijnboompitjes, licht geroosterd
50 g rucola, aangemaakt met wat van de dressing die bij de carpaccio zit
Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden:
Besmeer de tortilla’s met de Philadelphia.
Leg een strook van de carpaccio over de tortilla’s.
Strooi hier de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas over.
Verdeel de met dressing aangemaakte rucola over de tortilla’s.
Rol de tortilla strak op en verpak deze in folie en bewaar in de koelkast.