Yoghurt met walnoten en honing

4 personen

Rooster de noten van te voren even in de oven of in een droge koekenpan. Zet de oven op 175˚ C. Verspreid de noten op een bakplaat bekleed met keukenpapier. Zet de nootjes 4 - 5 minuten in de oven.

Noten fijnmaken kan snel en gemakkelijk door ze in een plastic zak te doen en deze te bewerken met iets zwaars, bijvoorbeeld een deegroller.

Ingrediënten:

  • 600 ml yoghurt

  • 200 ml slagroom

  • gepelde walnoten, heel of fijngehakt

  • 2 tot 5 eetl. vloeibare honing, per portie

Bereiden:

  1. Klop in een beslagkom de slagroom stijf en meng deze met de yoghurt

  2. Verdeel de roomyoghurt over 4 schaaltjes.

  3. Strooi de walnoten over de yoghurt.

  4. Verdeel de vloeibare honing over de schaaltjes.

DSC02406CC.JPG
DSC02401CC.JPG