Uitsmijter carpaccio
1 uitsmijter
Ingrediënten:
2 of 3 boterhammen, wit of bruin
wat roomboter
60 g carpaccio
handje rucola
wat gedroogde tomaatjes, niet te fijn gesneden
2-3 snacktomaatjes, door de helft gesneden
pluk gekarameliseerde ui (potje) of 1 rode ui, twee ragfijn gesneden ringen
2-3 eieren
30 gr pijnboompitten
30 gr Parmezaanse of oude kaas, in krullen/vlokken geschaafd
Voor de dressing:
2 eetlepels groene pesto
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel water
Bereiden:
Rooster de boterhammen licht en besmeer ze met wat roomboter.
Verdeel de carpaccio over de boterhammen.
Verdeel de rucola, gedroogde tomaatjes, snacktomaatjes en wat van de gekarameliseerde ui of rode ui over de carpaccio.
Bak ondertussen de eieren in de boter zoals je ze graag wilt eten.
Eieren gaan op de uitsmijter.
Verdeel de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas over het bord.
Maak af met de dressing.