Makkelijke Hap

View Original

Uitsmijter carpaccio

1 uitsmijter

Ingrediënten:

  • 2 of 3 boterhammen, wit of bruin

  • wat roomboter

  • 60 g carpaccio

  • handje rucola

  • wat gedroogde tomaatjes, niet te fijn gesneden

  • 2-3 snacktomaatjes, door de helft gesneden

  • pluk gekarameliseerde ui (potje) of 1 rode ui, twee ragfijn gesneden ringen

  • 2-3 eieren

  • 30 gr pijnboompitten

  • 30 gr Parmezaanse of oude kaas, in krullen/vlokken geschaafd

Voor de dressing:

  • 2 eetlepels groene pesto

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 eetlepel water

See this content in the original post

Bereiden:

  1. Rooster de boterhammen licht en besmeer ze met wat roomboter.

  2. Verdeel de carpaccio over de boterhammen.

  3. Verdeel de rucola, gedroogde tomaatjes, snacktomaatjes en wat van de gekarameliseerde ui of rode ui over de carpaccio.

  4. Bak ondertussen de eieren in de boter zoals je ze graag wilt eten.

  5. Eieren gaan op de uitsmijter.

  6. Verdeel de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas over het bord.

  7. Maak af met de dressing.